7.07.2006 г., 23:26 ч.

Изпит 

  Поезия
684 0 3

Това е моята нощ и моята буря,
от моята сила родена...
това е моята нощ и моята буря...
нощ без луна притаена.

Няма искри, мъртви светулки
спят на тревата тъй черни,
думи изгубени, вречени,
клетви, приятели верни.

Последен изпит за последната избрана,
никога отново разбери
в мрака няма да остана-
ден във Светлина ще се роди.

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??