11.10.2009 г., 15:31 ч.

Изплаках те! 

  Поезия » Друга
850 0 4

Изплаках те,

боля ме като язва.

Намокрих на приятел рамото.

Очите ми целува като сянка

и се изляха дъждове.

Целувах със затворени очи.

Кълнях се…  Няма вече

да пускам първите лъчи.

На луната се обрекох,

звездите пуснах да потичат

в небе кървящо от обичане.

Накрай света заведох любовта.

Изплаках те,

сега съм без вина...

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??