17.03.2021 г., 15:48 ч.  

Използваме ли се или се обичаме ? 

  Поезия » Любовна, Еротична
561 1 2

Отново сме заедно пред моята врата.
Готови сме за нови грехове.

 

Ръцете ти изгарят ми плътта.
И преплитаме тела и светове.

 

Впити устни, усещам, че горя.
Заедно се чувстваме като богове.

 

В очите ни чете се страстта.
А съседите ни чуват викове.

 

Ръцете ми хващат те за косата.
Сякаш някой Дявола иска да призове.

 

Стон... след стон, слагам си рогата.
Избухваме в мощни викове.

 

И двамата се губим в нощта.
Точно... като в нечии стихове.

© Мартин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опиянаващата вълна на страстта
  • плЪтта
    използвате или ползвате - щом и двамата го искате, на кой му пука?
    хип хоп или рап - само малко да се "барне"
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??