18.04.2005 г., 14:17 ч.

Изповед 

  Поезия
996 1 1
Обичам те,какво да правя?
Не искам аз да те забравя!
Зная,че направих грешка,
но струва ми се тя човешка.
На всеки може да се случи,
но дали сега любов ще се получи?!
Съжалявам,че те нараних,
но повярвай...не изневерих!
Искам само да ми вярваш,
и отново да си мой.
Искам с теб да сме щастливи,
да бъдем влюбени,красиви..
Моля те,прости ми!
Моля те,не ме наказвай!
Аз знам какво направих
и много съжалявам.
Разбирам грешката си
и отново страдам!
Прости ми,за последно моля..
Обичам те-без теб не мога!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Като идея е хубаво обаче според мен ще е по-добре
    Съжалявам,че те нараних,
    но повярвай ми...не изневерих
    за да не се губи ритъма и принципно е по-добре през ред да ги римуваш и аз преди като теб ги пишех амаааа през ред като е по ритмично
Предложения
: ??:??