10.05.2008 г., 17:03 ч.

Изповед на една глухоняма 

  Поезия » Любовна
769 0 16
 

Изповед на една глухоняма

 

 

Не чувам твоите думи...

Не мога да ти говоря...

Но най-фино съм настроила сетивата си...

Усещам полъха на изреченото...

Виждам те...

и с блясъка на очите си ти отговарям...

Мога да разказвам с пръстите -

при допир ще усещаш  

всеки мой нюанс в ритъм с твоя...

Искаш ли?

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??