16.12.2019 г., 8:10 ч.

Изпращам ти ангел 

  Поезия » Любовна
641 0 0

Изпращам ти ангел,

който да бди над съня ти.

В поредната нощ, във която

безсънна стоя срещу теб.

 

Обичам да гледам чертите красиви,

потънали в омаята на съня;

а в мене копнеж и желания диви

преплитат се с мечтите от деня.

 

Мечтая си отново да си в мен.

Да горим, да тлеем и да гаснем.

Но винаги заедно да сме

в желанията тъй човешки.

...

Погледах те още минутка,

завих те, запомних ти устните

останали ненацелувани, сами.

Отидох си в стаята и заспивайки

си мислех за своята любов...

© Светлана Тимофеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??