31.03.2024 г., 10:40 ч.

Изпрати ме 

  Поезия
92 1 5

ИЗПРАТИ МЕ

 

                 Пусни ме, някой ден ще се върна.
                             Ивайло Диманов

 

 

Изпрати ме, някой ден ще се върна
по- добра, по-красива, по-дръзка,
почерняла – от лъчите на слънцето,
по-солена – от морските пръски...

 

Изпрати ме, някой ден ще се върна,
и ще видиш морето в очите ми,
ако можех за миг да го зърна,
бих се влюбила в него... прости ми...

 

Изпрати ме... даже няма да тръгна...
Заблуждавам и теб, и сърцето си.
Аз отдавна нищо не търся,
нося всичко и всеки във себе си ...

 

29.03.24г. От

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??