18.01.2017 г., 9:27 ч.

Изрязано 

  Поезия » Любовна
459 1 3

Думите мамят.
Предпочитам очите.
Има погледи, които говорят и в тъмното
и ти разказват не приказки
с герои измислени,
а за себе си в твоите прегръдки обгърнати.
Остави светлината,
нека други я търсят,
ние с теб ще разтворим сърцата си тайно,
а дали ще е обич,
ще е страх ли от бъдното,
изживявайки заедно ни остава безкрайното.
Ще заплитаме възлите
на историята наша
и ще развържем онези излишно оставени
от болезнени спомени
с обиди кървящи…
Ти и аз ще останем, всичко друго – изрязано.

 

15.10.2015

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво! Права си да не вярваш на думите. Очите са огледалото на душата, там е скрита истината. Поздравления и от мен!
  • Хареса ми...
  • Стилът ти е особен и отличаващ се,харесва ми!
Предложения
: ??:??