6.03.2021 г., 7:18 ч.

Изстина 

  Поезия » Любовна
300 0 2

Седя на старата пейка, 
дъждът нека вали, 
да отмие онази болка, 
която в сърцето гори.

 

Музиката - шума заглуши
и някак спря да напомня, 
за онези отминали дни,
в които до мен стоеше ти!

 

Спря да напомня, 
за твоите сини очи,
единствено мъка в нея личи.
Кафето отдавна изстина, 

 

няма го вече стария вкус,
който стопяваше леда навън!

 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??