11.04.2024 г., 16:38 ч.

Изстинало кафе 

  Поезия » Любовна, Друга
43 1 0

Не пия аз изстинало кафе!

Във чашата утайката остава

безвкусна и горчива и уви

ароматът е изгубен и нетраен

 

Те птиците се хранят със трохи

но аз душата си не ща да изкривявам

Не ме изпълват минали мечти

трохи от нежност и отминало желание

 

На мен ми дай любов и плам и страст

така свободна волна да се скитам

и смело през мъглите да вървя

Съвсем сама аз пътя ще избирам...

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??