18.08.2019 г., 7:24 ч.

Изсънувано 

  Поезия » Друга
342 0 4

Скалите разбиват вълните,
момичета плитки плетат,
морето фучи и излива
пенливи води на брега.

Навярно си чувал щурците
приятния тон да редят,
когато нощта те открива
самичък по друм из света.

Тогава са тихи горите –
световния ритъм следят...
Едничък човек си отива,
красиво ти маха с ръка.

Вълните целуват скалите,
жените сърцата браздят.
Наоколо всичко заспива.
Прибра ли се ти у дома?

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??