30.11.2022 г., 11:19 ч.

Източни източени мотиви - 2. 

  Поезия » Източни форми, Друга
203 2 4

Пенсионерски залез…

Красив…

От обещания…

хххх

Прокурор надува,

надува,

надува…

Познато – бууум…

хххх

Роден пейзаж –

обещания,

миражи,

измами…

Идат избори…

хххх

Дете.

Младеж.

Баща.

Старик.

Дете…

хххх

Захапа

опашката си

змията…

И тя отровна…

 

© Георги Коновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??