15.12.2010 г., 16:45 ч.

[Изтрих...] 

  Поезия » Любовна
808 0 4

 

Изтрих я вече самотата си.
Твоето присъствие усмихва
и най-вледенените участъци
на сърцето ми, със сняг покрито.

Изтрих и сълзите си засъхнали,
а най-солените превърнах в шоколад,
защото ти ми даваш топлината си
на пролетта, която аз проспах.

Изтрих със гумичка за моливи
думите графитени на хората
и сега само ти си във главата ми.
Ти - моето желание за Коледа.

Изтрих нощите безсънно изгубени
и оставих тези, във които си ти.
А ти обичаш да се криеш във съня ми
и да създаваш стотици мечти.

Изтрих всичко, което бе излишно,
от хардуера на моето сърце.
И ти разпростри се колкото поискаш -
цялото сега е само твое.

 

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??