17.03.2010 г., 11:19 ч.

Изтъркан Сериал 

  Поезия » Любовна
801 0 2

Вече нищо не е както преди,

аз и ти живеем в нереален свят,

създаден от прости лъжи.

Гледаш ме в очите 

и твърдиш, че ме обичаш

не осъзнаваш как бъдеще в заблуда 

си предричаш.

Създаваш надежди, копнежи, мечти,

илюзията трябва да е пълна, нали?

Първо вярвам, после осъзнавам

колко глупаво звучи

и всъщност как изглежда отстрани.

Ние сме изтъркан сериал без начало и финал.

Щом другите не успявам да заблудим,

как ще излъжем себе си, кажи? 

© ПесимисТкаТа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??