8.09.2011 г., 22:12 ч.

Изваяна под пръсти на творец... 

  Поезия » Друга
820 0 7

Изваяна под пръсти на творец...

 

Изваяна под пръсти на творец,

една душа копнее и шепти,

потънала във ангелски прашец -

припомня си за миналите дни...

 

Там страшни, демонски очи

снагата ù отчаяно изпиват

и тъмни думи и лъжи -

косите ù посърнали попиват...

 

Там ярки светлини горят

и всичко е заблуда, страшен смях,

а със настъпването на нощта -

сърцето вледенява тежък страх...

 

През тихия прозорец на надежда,

политна тя с криле на птица,

душата се напълни с нежност -

в очите грейна весело момиче...

 

Изваяна под пръсти на творец,

една жена копнее и шепти,

мечтите ù са ангелски прашец,

очите ù са влюбени дъги...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??