5.06.2013 г., 14:55 ч.

Извинение 

  Поезия » Любовна
642 1 2

                       Сега разбирам -

аз съм твоят пясъчен замък,

който дълго, дълго си изграждала мислено...

Мъжът, за когото ерозията е непозната

и когото за кратко,

съвсем кратичко - си превърнала в символ.


Но предаде и мен,

и теб ронливият пясък.

Устремен за никъде -

вятърът кулите килна.

Смалявам се бавно, бавно

и се сливам с водата,

разочаровам те постоянно и

съжалявам до синьо...

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Звуччи ми сякаш не искаш да промениш нещата и просто си правищ "вятър на устата", за да не се занимаваш повече отколко трябва.
    Но, поздрав! Хареса ми.
  • !!!
Предложения
: ??:??