29.08.2012 г., 20:16 ч.

Извинявай 

  Поезия » Друга
780 1 1

Как трудно е да кажеш „извинявай”,

в очите гледайки човек.

Как трудно е да си признаеш

грешката, направена от теб.

 

Хора сме, безгрешни няма!

Всеки би могъл да ти прости,

но, уви, от болката голяма

в очите ти напират пак сълзи.

 

На приятел прошка искаш,

но от страх за нови грях не смееш

„извинявай” ти да кажеш,

тоз човек да не се изсмей.

 

Година вече мина

и всеки другия отмина…

Разкаяние дълбае в мене,

дума не обелваме си ний от толкоз време.

 

Ще направя крачка,

смелост ще покажа!

„Извинявай” знам, че мога,

в очите гледайки те, да ти кажа!

© Ива Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никога не е късно да кажеш "извинявай", стига да е от сърце. Поздрави,Ива!
Предложения
: ??:??