30.01.2009 г., 7:42 ч.

Изворче 

  Поезия » Любовна
1166 0 29

Обичам те,
докато свърши думата "обичам",
или
докато спре ръката ми да пише.
Как облакът да каже на земята,
че я търси и защо я търси?
Земята как да каже, че го чака?
И аз така.


Не ме измъчвай и не искай думи.
Виж слънцето - след милион години
още е на буквичката "О".
А ти от мене искаш цяла дума!
Ще те излъжа, че вървя към теб.
Минавам през света - това е всичко.
Пътят ми е толкова красив,
а ти си само изворче край пътя.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??