16.12.2011 г., 13:06 ч.

Извън правилата 

  Поезия » Гражданска
663 0 7

ИЗВЪН ПРАВИЛАТА

 

Може да съм пуйетеса

баш като Пишурката,

но ще ви напиша меса

на баба ви на хурката…

 

На бащицата върху чибука

супер балада ще надраскам

и там някоя свадлива кука

с думи остри ще напляскам…

 

Ще гравирам и сонети

ей върху хаванска пура –

за шарлатанските адети

на синия екран в лазура…

 

И нека мойта гневна ода

не е в стих по правилата,

та изедниците на народа

в нея си строшат главата…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??