ИЗВЪН ПРАВИЛАТА
Може да съм пуйетеса
баш като Пишурката,
но ще ви напиша меса
на баба ви на хурката…
На бащицата върху чибука
супер балада ще надраскам
и там някоя свадлива кука
с думи остри ще напляскам…
Ще гравирам и сонети
ей върху хаванска пура –
за шарлатанските адети
на синия екран в лазура…
И нека мойта гневна ода
не е в стих по правилата,
та изедниците на народа
в нея си строшат главата…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.