Ще дойдеш ли във тъжната ми стая?
Под слънчеви звезди да спим.
Аз плахо питам те, макар да зная...
мечтите можем с тебе да делим.
Ще дойдеш ли във моя свят измислен?
Фантазията-пъзел заедно да сътворим.
Аз питам те, макар да знам че си единствен...
парченцета, със който в едно ще подредим.
Ще дойдеш ли във моя сън безцветен?
Да нарисуваме с любов, след дъжд дъга.
Аз питам те, макар да зная че си полъх нежен...
отвял ме в мислите извън реалността.
© Цветето Б. Всички права запазени