Не спира, вече трета нощ вали.
И пеят във душата ми капчуци.
Не спя. И питам се сега дали
и ти не спиш и като мене чуваш
на капчиците шепота щастлив -
(едно послание от небесата):
че Господ греховете ни простил
и този дъжд жадуван ни е пратил.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Радвате ме