13.12.2017 г., 23:59 ч.

Жажда 

  Поезия » Еротична
1043 2 3

Гледам Луната и на ум започвам да вия,

сърцето ми бясно прескача, в душата ми

бушува стихия!!

Отпивам от виното, но усещам, че не мога

да пия...

Жадна съм, но не за алкохол, а само за теб

и твоята любовна магия!!!

 

Вратата се отваря, знам, че си ти.

Усещам парфюма ти, усещам стъпките ти,дори..

Хвърлям чашата вино през балкона,

време е да се отдам на нагона!!!

 

Устните ми са сухи, но ти знаеш как да 

ги навлажниш..

Ръцете ми са студени, притискаш ги в 

твоите за да ги стоплиш.

Тялото ми те очаква, но ти искаш да го

подлудиш..

Прилепен плътно до мен, а мирно 

като в казарма стоиш!!!

                    

          * * * * * * *

Напий ме...!!!

Напий ме с устните си момче!

Целувай ме нежно и бавно,

знаеш най-много къде!

Нека в твоите ръце да треперя,

остави ме без глас, нека онемея!!

След това в прегръдките ти сломена

ще заспя, молейки се скоро да не

изтрезнея!!!

 

 

 

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??