23.09.2009 г., 13:02 ч.

Жал ми е за вас, момичета... 

  Поезия
852 0 6

Жал ми е за вас, момичета,

жал ми е за вашите мечти,

за искрените ви очи,

за невинната ви красота;

защото много скоро ще сте други -

нечии омръзнали съпруги

и майки на сладурести деца...

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??