Sep 23, 2009, 1:02 PM

Жал ми е за вас, момичета... 

  Poetry
853 0 6

Жал ми е за вас, момичета,

жал ми е за вашите мечти,

за искрените ви очи,

за невинната ви красота;

защото много скоро ще сте други -

нечии омръзнали съпруги

и майки на сладурести деца...

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??