8.05.2007 г., 10:41 ч.

Жалко 

  Поезия
524 0 9

Болезнено в сърцето ми преряза
вената на любовта,
сега и кръвта ми в друг цвят стана:
синя е, вместо червена.

Зловещ акт на насилие беше това.
Не исках, дърпах се, но ти си по-силен,
кажи ми как да я възродя сега?
Завръщаш се пак като призрак,

след толкова години ти,
очакваш погубеното със щракване на пръсти
ти да преродиш...
Жалко, но след теб моят живот не спря, а продължи!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??