5.01.2011 г., 19:00 ч.

Жана д'Арк "почти" 

  Поезия » Философска
690 0 1

Животът ми беше просто театър -                                       

сцена, пълна с фалшиви декори.              

Аз вечно бързах, тичах нанякъде,      

за да играя винаги главните роли.     

Офелия бях. Играх Клеопатра,         

бях Дездемона, бях Жулиета,      

но животът ми отмъсти и ме запрати         

да играя роли из небитието!                    

Аз тичах да търся своята роля.          

Изиграните - вие не ги одобрихте!     

О, Жана д'Арк е вашата воля!           

Добре.                                                  

Изиграх я.                                         

Харесахте ме и ме изгорихте!

© Елисавета Краева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??