15.09.2009 г., 11:02 ч.

Жар в очите 

  Поезия » Философска
616 0 2

 

Бразди дълбоки

по лицето бяло.

Сърцето бие,

себе си узнало.

 

Годините преминали,

са филми черно-бели.

Накъсаните кадри,

друг живот заснели.

 

Любови, страсти,

работни, тъмни дни.

Веселие, децата малки

войни и ласки на жени.

 

Бастунът тропа глухо по асфалта мокър,

краката бавно плочките следят,

очите още млади се синеят

и гледат все към бъдещето с жар.

 

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??