13.08.2008 г., 9:53 ч.

Жаргонно 

  Поезия
654 0 3

ЖАРГОННО

 

Ходи да боцкаш калинки!

Ходи да бричиш комари!

Брецай си кротко, Малинке.

Някой и теб ще товари.

Някой и теб ще избаца

ти, гургумейчице бяла!

Ти си ми риба,но цаца!

Но пък ме кефиш ма, Хало!

Муцка си ти непукистка.

Мааш се с фърфалаци.

Ферщея, ти си спиртистка.

Гилаш на чорчек бе, Мацо!

Шматкай се, стара финяго.

Гърла си ти и бичкия.

Лягай на мойта винтяга!

Водата да ти напия.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Идва ми малко в повече жаргона.
  • Да, само дето половината, да не кажа цялото, не го разбрах! Но добре е станало!
  • Много як стих - жаргон се е получил като цяло!
Предложения
: ??:??