11.06.2015 г., 17:26 ч.

Жарко слънце 

  Поезия » Любовна
351 0 5

                                                             Жарко слънце

 

 

Да те обичам, знам, е малко

и някакво вълшебство в мене пак гори.

На сън не ме докосвай, че в зори

слънцето в пазвата е жарко.

 

 А блузата копринена надига

едно дихание и вечна тръпка.

Пролетта е спряла в бяла стъпка

и слуша песента на чучулига.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??