11 jun 2015, 17:26

Жарко слънце 

  Poesía » De amor
323 0 5

                                                             Жарко слънце

 

 

Да те обичам, знам, е малко

и някакво вълшебство в мене пак гори.

На сън не ме докосвай, че в зори

слънцето в пазвата е жарко.

 

 А блузата копринена надига

едно дихание и вечна тръпка.

Пролетта е спряла в бяла стъпка

и слуша песента на чучулига.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??