Jun 11, 2015, 5:26 PM

Жарко слънце 

  Poetry » Love
354 0 5

                                                             Жарко слънце

 

 

Да те обичам, знам, е малко

и някакво вълшебство в мене пак гори.

На сън не ме докосвай, че в зори

слънцето в пазвата е жарко.

 

 А блузата копринена надига

едно дихание и вечна тръпка.

Пролетта е спряла в бяла стъпка

и слуша песента на чучулига.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??