18.07.2011 г., 14:27 ч.

Жега 

  Поезия » Любовна
1592 0 25

Жега. Задух. Мараня.

Поглед. Полъх изумруден.

Сухо чакане. Вода.

И ухание. Ноктюрно.

 

Нарисувани мечти

по гърба на стара карта.

Избродирани следи.

За намиране. Невярни.

 

Бяхме. Имаше вода.

Пихме. Жадно. До насита.

Спряхме. И се завъртя света.

Скрихме си очите.

 

Помня. Имаше те тук...

Моят сън ръце протяга.

Суха капка. Мъртъв звук.

Жега. Задух...

                           Бягай!

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??