7.05.2013 г., 16:49 ч.

Жега 

  Поезия » Любовна
551 0 2

Гореща си, кръвта завира!
Влизам в тебе, твърдо съм решен.
Влажна си, ума ми не побира,
защо съм толкоз много изкушен?

Трудно дишам, пот се стича.
Очи затварям, за да се отдам.
Часовникът тъй бавно се изтича,
не мога пет минути да ти дам?

Свършвам вече, ще излизам.
Това е, целият съм вир вода.
Бързо с леден душ обливам
отвсякъде горещи телеса.

Спа център, релаксирам.
Потя се, свалят се килца.
Трудна е, сега разбирам,
във парна баня любовта!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Още си чакам коментара
  • Ами.. ще ти кажа какво мисля, но на лични. Че ако го кажа тук май ще предизвикам коментарна война
Предложения
: ??:??