Желание
Желание - обвързващо и пошло.
Желание - притеглящо и разубеждаващо.
Желание, заради самото желание!
Желание, което те поставя на колене,
в окови, което до такава степен те обсебва,
обладава, подчинява навиците, проблемите,
мислите, твоя свят.
Желание, което те омагьосва и след време,
обезличава.
То се идентифицира с теб,
а ти загубваш контрол, самосъзнание,
смисъл.
То те приканва всеки ден, всяка минута,
завзема част по част от твоята идеализирана
представа и забравяш, подаряваш, прощаваш,
защото то е все още гост, а утре ще е Господар!
© Анелия Зафирова Всички права запазени