27.06.2006 г., 9:20 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
1695 0 11

Не искам пощальонът да ми носи
писма от тебе, с нарисувани целувки.
Аз искам до леглото ми да идваш боса,
в ръцете стиснала измокрени обувки.
Не искам с виртуални бели рози
да те ухажвам през екран бездушен.
Аз искам толкова красиво да говоря,
а ти - притихнала в захлас - да слушаш.
Не искам картички с море и пясък
и с двама влюбени, следи по плажа...
Аз искам да се къпя в тоя блясък
на влюбените ти очи и да ти кажа:
"Обичам те! Реална, нежна и последна!
Обичам те до мен през всичките сезони!
Обичам да те чувствам, да те гледам!
Обичам те!
Далечна моя обич невъзможна!"

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??