15.10.2017 г., 14:57 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна, Еротична, Оди и поеми
872 2 0

Интимното желание превърнато в страст.
Елегантна вечер в думи пълни с власт:

"Желая те със страст и искам твоето тяло!

Твой ще бъда твой, а ти – моя изцяло!"

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??