Oct 15, 2017, 2:57 PM

Желание 

  Poetry » Love, Erotic, Odys and poems
883 2 0

Интимното желание превърнато в страст.
Елегантна вечер в думи пълни с власт:

"Желая те със страст и искам твоето тяло!

Твой ще бъда твой, а ти – моя изцяло!"

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??