Небето плаче – дъжд вали
и пълни с мъка моите очи.
Перде, прозорец, гълъб бял,
сиво, мрачно, локви, кал...
Искам слънце, пясък и море,
синьо, слънчево небе,
китара, раница, посока,
приятел верен със душа широка!
© Мая Всички права запазени