24.10.2007 г., 11:10 ч.

Желание 

  Поезия » Друга
743 0 3
Желание


Животът е кратък, а много
са мечтите, да сбъднеш
една и да я пратиш при
звездите.

Искрата на радост, блян
е за двама и от днеска
до утре, тя става все
по-голяма.

Огънят на надежди
разпалва сърцето и то
е готово да хвръкне с
криле към небето.

Откъде тази сила тебе
намери? Сега разбирам,
радост и щастие при теб
са се слели.

Сърцето ти изгаря, късно
е, то умира, но надеждата
в теб винаги ще бъде
жива!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??