14.11.2007 г., 20:01 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
813 0 7

Събудих се - отпусната -

                                         в прегръдките

на нежните ти - ласкави

                                                    ръце,

събудих се - усмихната,

                                           разцъфнала -

любов потърсих в твоето

                                                             лице.

Очите ти погалиха ме

                                               жадно,

отпиваха от моите очи,

желание косите ми

                             разплиташе,

а ти прошепна тихо -

                                           остани!

© Христина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??