1.05.2005 г., 8:28 ч.

Желание 

  Поезия
891 0 0

Пред мен момиче русо

седи с приятелка една,

тя точно моят тип е – къдрокосо,

а очите пълни с топлина.


Присъствието мое забеляза

и погледи се стрелваха един след друг.

За палави игри готовност тя показа,

фиаското започваше от тук.


Седях говорейки със Анито и Цецко,

поглеждах тайничко отсрещната страна.

Усмихваше ми се закачливо, тъй леко,

блокира всичко в моята глава.

Очакваше аз нещо да направя,

но днес за флирт не бях готов.

Аз този поглед няма да забравя,

за него ще се върна настроен за любов!

 

/ 10.04.96г.- Пловдив /

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??