22.10.2011 г., 10:57 ч.

Желание 

  Поезия » Друга
510 0 7

 

       Посветено на сина ми!

 

               Желание


Иска ми се този ден

аз с теб да поседя.

Да си кажем блага дума

и душа да утеша.

 

Спомени изригват,

като лава от вулкан.

За доброто старо време

и за сбъднала мечта.

 

Кой Европа обикаля,

кой Света покори.

Пак у нас обича

в родна къща да поседи.

 

Благи спомени да сподели.

И весело ми става на душата,

когато всички сме  у нас, а не Сами!

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??