12.09.2009 г., 20:40 ч.

Желание за усет 

  Поезия » Любовна
922 0 1

Желание за усет

 

Усещам погледа ти, впит в мен.
Усещам тялото ти - пак е до мен.
Усещам аромата ти - тъй приятен е.
Усещам прегръдките, като допир от сатен.

Усещам дъха ти, изгарящ устните ми.
Усещам топлината, идваща от тялото ти.
Усещам сърцето - лудо бие в мен.
Усещам и твоето - нека ги съберем.

***

Усещам - промяна има в теб...
Усещам, че нещо не е наред.
Усещам - съзнанието ти към друга е устремено.
Усещам как всичко ще бъде заменено.

 

***

 

Усещам липсата ти - тъй ужасна е.
Усещам болката - гори навсякъде из мен..
Усещам - любовта ти чезне ден след ден.
Усещам колко много вече си променен.

Усещам, че нещо трябваше да ти кажа.
Усещам, че ми липсваш - как да го покажа?
Усещам, че те обичам повече от всякога.
Усещам, че съм сама и задълго ще е така...!

© Жулиета Кисьова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??