13.06.2006 г., 23:22 ч.

ЖЕЛАНИЯ 

  Поезия
943 0 0

 

 

Искам да бъда за тебе светулка.

Уморена да спирам в очите ти...

Да те пазя от лошите мисли

и безверието на хората…

Искам по здрач да докосвам лицето ти,

и душата ти да целувам със нежност!

Искам до теб да заспивам,

уморена от любовта и страста ти...

Звездопада в душата ти да събирам във шепи...

Да раздавам на всички надеждата,

че любовта съществува и вечна  е!!!

 

13.06.2006г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??