Искам да бъда за тебе светулка.
Уморена да спирам в очите ти...
Да те пазя от лошите мисли
и безверието на хората…
Искам по здрач да докосвам лицето ти,
и душата ти да целувам със нежност!
Искам до теб да заспивам,
уморена от любовта и страста ти...
Звездопада в душата ти да събирам във шепи...
Да раздавам на всички надеждата,
че любовта съществува и вечна е!!!
13.06.2006г.
© АНИ All rights reserved.