8.03.2011 г., 20:45 ч.

Жена 

  Поезия » Друга
824 0 5

Жена

Богатство съм,
сътворено от реброто на Адам,
по пътя земен с мисия една -
до всеки да се спра и дам
любов и топлината на жена.
Да бъда обичната дъщеря,
любящата и предана любима,
с децата си рода да продължа
и в обич майчина незаменима
подобно на комета да горя.
Да нося и раздавам красота,
естествена, неотразима.
Където бъда и където мина,
след мене да оставям светлина,
небесна и дарена ми от Бога.
Да бъда просто истинска жена
и да не казвам никога "не мога".


 

С този стих честитя Празника на жената и майката 8- ми март

на всички жени от сайта " Откровения".

Богатство сме и светлина!:)

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??