17.01.2015 г., 18:01 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
484 0 0

Жена

 

 

Тя тъй нежна е, тъй красива,

идва тихо през нощта,

не те напуска и нивга не си отива

и сбъдва твоята мечта.

 

Изпълва сърцето ти с обич,

прощава безропотно греха

и огорчена от таз неволя

проронва тихо тя сълза.

 

Капка сутрешна роса е в полето,

бистра река е, ромоляща в гора

оставя тя следа в сърцето

и изпълва с чувства сетива.

 

Вълна неукротима е нейната душа,

с ухание на рози изпълва въздуха,

разкрива пред теб неземна красота

и затова тя  казва се  Жена.

 

 

Ивелина Стойова

 

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??