9.03.2010 г., 12:32 ч.

Жена 

  Поезия » Друга
569 0 8

 

Сътворена от ребро -

онова,

което ти липсва.

Изваяна от любов

и за любов.

Начало на греха,

начало на живот.

Загадъчна и нежна,

изкушение и страст,

надежда и желание...

наречена жена.

 


© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??