8.04.2017 г., 18:05 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
521 0 3

Жена

 

Звездите спускат се във твоите очи.

Гмурва се луната във душата

като в море с незнайни дълбини

от някаква Вселена непозната.

 

Толкова красива е нощта!

С тебе тя е още по-красива!

Ти си най-сияйната звезда

в небосвода! Ярка и красив!

 

Космосът със тебе е безкраен!

Някъде дълбоко в тъмнината

аз съм само метеор случаен,

скитащ без посока в небесата!

 

Необятна и благословена,

Господ с вечност те е надарил!

В теб събрал е цялата Вселена.

И надежда и любов е скрил!

 

Чакана и винаги желана!

Любена със страст и със сълзи!

Болка и любов! Кървяща рана!

Огън, който вечно ще гори!

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??